Cursul "Programare in limbajul C++,

              avansati"

 

Durata unui modul : 2 zile x 2 ore / zi

Pretul unui modul: 160 lei

 

Cursul se desfasoara de regula in weekend. 

    

Cursul "Programare in limbajul C++,

              incepatori"

 

Durata unui modul : 2 zile x 2 ore / zi

Pretul unui modul: 160 lei

 

Cursul se desfasoara de regula in weekend.

 

Programa cursului: Sistemul de numeratie binar. Codificarea caracterelor in binar. Reprezentarea numerelor in binar. Reprezentarea datelor in memoria interna. Codificarea instructiunilor si memorarea lor. Enuntul unei probleme. Introducerea si extragerea datelor. Etapele rezolvarii unei probleme. Algoritm, caracteristici. Obiecteleutilizate. Operatii permise. Constante. Variabile. Expresii. Operatori.  Atribuiri. Testari. Operatii tip intrare / iesire. Scheme logice. Pseudocodul. Instructiuni. Structuri fundamentale. Structura unui program. Constante, variabile. Tipurile datelor. Boolean si Integer. Char, String, Real. Tipul corect. Utilizare in expresii, atribuire. Introducerea si extragerea datelor. Instructiunile limbajului. IF, CASE, WHILE - DO, REPEAT - UNTIL, FOR. Functii. Subprograme. Proceduri. Tablouri unidimensionale (vectori). Programe exemplificative.

Programa se poate modifica in functie de componenta si nivelul grupei.

 


 

Cursul de programare in limbajul C++ este destinat in exclusivitate elevilor si studentilor aflati la primul contact cu activitatea de programare. Sunt ideale pentru elevii care deja sunt incadrati sau doresc sa faca parte din clase speciale de matematica - informatica , incepand cu clasa a V-a sau a IX-a. Pentru grupe speciale (scoli) se poate utiliza si limhajul Pascal.

 Grupele sunt omogene, se lucreaza cu fiecare elev, cu foarte multe exemple practice. Partea teoretica insista pe notiuni fundamentale, mai putin atinse la scoala, cum ar fi: sistemul binar de numeratie, modul de codificare intern al instructiunilor, codul masina, alocarea memoriei, stiva, algoritmi, instructiuni de intrare-iesire, reprezentarea interna a variabilelor si constantelor.

Partea practica include instructiunile de baza si scrierea de programe reprezentative pentru acest nivel de pregatire.

Grupele sunt organizate diferentiat pe doua nivele de pregatire: incepatori si avansati. Grupele se formeaza in medie o data la trei luni, permitand celor inscrisi intr-o grupa sa participe la mai multe sedinte de pregatire. Dupa freventarea modulului pentru incepatori se poate continua cu cel pentru avansati.

Participantii primesc cu titlu gratuit o colectie de probleme rezolvate, inclusiv codul aferent si explicatiile necesare.

 CURSURI DE PROGRAMARE IN LIMBAJUL C++ PENTRU ELEVI

         "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

     "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

  Varianta mobile

Centrele de pregatire sunt situate in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul unei firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

 

Cursuri de programare in limbajul C++