CURSURI  DE  CALCULATOARE  SI

  INFORMATICA INCLUSIV ONLINE SI

LA DISTANTA

 "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri de calculatoare si informatica pentru incepatori si avansati


 

 Organizam cursuri de informatica, calculatoare si programare, in principal la sediile noastre din Bucuresti si Jud. Prahova. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si firme sau institutii. Cursurile au un continut competitiv, acoperind toate domeniile de interes: Operare PC, Utilizare Windows / Office, Internet si Retele sociale, Asamblare si depanare PC, Programare C++, Robotica.

Oferim deasemenea un SUPORT DIDACTIC de exceptie, fiecare curs fiind insotit de o biblioteca video, continand explicatii si exemple, inclusiv documentatie suplimentara. Suportul didactic in format video este oferit GRATUIT tuturor cursantilor nostri.

Biblioteca video poate fi accesata si de la distanta in cadrul pregatirii online, in special pentru cursantii ce nu se pot deplasa la cursuri.

Pentru acestia (inclusiv firme si institutii) oferim si posibilitatea accesarii de la distanta prin Internet a cursurilor noastre (transmisie directa video si audio).

Pentru firme si institutii (atat din Bucuresti cat si din tara), organizam videoconferinte cu tematica stabilita de comun acord.

Cursuri la distanta de informatica

Cursurile de informatica si calculatoare se desfasoara atat la sediul firmei noastre cat si la sediul firmelor interesate. Obtineti informatii complete descarcand brosurile de prezentare, separat  pentru cursuri persoane fizice si cursuri firme/institutii. O activitate noua o reprezinta cursurile de calculatoare si seminariile online, la distanta. In plus, oferim consultatii individuale si organizam conferinte cu transmisie live.

Biblioteca video cu tematica "Calculatoare, informatica, programare" include un numar semnificativ de filme didactice, acoperind toate cursurile de calculatoare organizate de firma noastra,la sediul propriu sau la distanta.

 

Continutul ei este gratuit pentru cursantii nostri, dar un DVD incluzand toate cursurile video se poate obtine de oricine facand un click pe comanda DVD.

Suportul video oferit GRATUIT cursantilor nostri, precum si accesul imediat si permanent la bibliotecile noastre didactice, ne diferentiaza net fata de concurenta. In plus, am largit aria preocuparilor pentru elevi, in special pentru cei din clasele V-VIII si care se pregatesc pentru Examenul de evaluare nationala. Pentru ei am creat Biblioteca incluzand cursuri de matematica (peste 100 de lectii video), disponibila de asemenea gratuit pentru cursantii nostri. Acestia pot  accesa gratuit ambele biblioteci, facand un click pe cursuri de calculatoare sau cursuri de matematica.

Varianta Desktop

HOME

 "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro