Curs de Operare PC

Cursul "Operare PC / Utilizare Windows 10 pentru incepatori"

 

Durata: 5 zile, 3 ore / zi

Pret: 270 lei

 

    
Curs de Word 2016

Cursul "Word / Office 2016 pentru incepatori"

 

Durata: 5 zile, 3 ore / zi

Pret: 270 lei

 

Curs de Excel 2016

Cursul "Excel / Office 2016 pentru incepatori"

 

Durata: 5 zile, 3 ore / zi

Pret: 270 lei

 

Curs de Acces 2016

Cursul "Acces / Office 2016 pentru incepatori"

 

Durata: 5 zile, 3 ore / zi

Pret: 270 lei

 

 


 

Oferim clientilor nostri cursuri de informatica si calculatoare, pentru incepatori si avansati, din anul 1991. Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. Programa cursurilor respecta toate cerintele utilizatorilor. Invatam sa lucram cu ultimile versiuni de software: Windows 10 si Office 2016 / 2019 / 365 (Word, Excel, Powerpoint si Access).

 

Cursantii nostri beneficiaza de acces gratuit la biblioteca de suport video. Ei pot chiar sa copieze continutul pentru utilizare ulterioara.

 

Cursurile se desfasoara in sali dotate cu echipament modern, aflate in centrele noastre de pregatire din Bucuresti si Jud. Prahova. Ele sunt destinate atat persoanelor fizice cat si juridice (firme si institutii). La cerere putem organiza pregatirea si la sediul acestora (firme sau institutii).

 

Incepand cu anul 2018 am introdus si sistemul de cursuri online, cu transmisie live. Acest sistem permite oricarei persoane interesate sa urmareasca cursul din orice locatie (din tara sau strainatate) si de pe orice dispozitiv (calculator, tableta, smartphone). Deasemenea, oferim pregatire individuala (meditatii) local sau la distanta (online).

   CURSURI DE OPERARE PC, UTILIZARE WINDOWS 10 SI OFFICE 2016 - INCEPATORI

        "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

    "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Centrele de pregatire sunt situate in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul unei firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  Varianta mobile

 

Cursuri de calculatoare pentru incepatori