Mircea Barbulescu

 

 

 

 


 

"B&B" este condusa de Mircea Barbulescu. Acesta este absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, Bucuresti. Bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire in strainatate la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc, a condus in trecut firma "INFORM", modernizata si actionand acum sub denumirea "B&B".

Tehnologiile, echipamentele si programele utilizate pentru pregatirea la distanta (online) sunt reunite intr-o solutie moderna si originala. Firma dispune de doua centre de pregatire ( Bucuresti si Jud. Prahova / Busteni), ambele cu posibilitati de pregatire clasica si online.

 

 

Radu Barbulescu este absolvent al Fac. de Automatica si Calculatoare, din cadrul Institutului Politehnic   Bucuresti. Una din preocuparile sale este matematica. Avand o biblioteca de mii de volume de profil, se ocupa personal de toate activitatile de pregatire din domeniul matematicii ale firmei "B&B". Intretine un canal pe Youtube, destinat elevilor din ciclul gimnazial. Pentru a-l accesa faceti click aici.

 

 

Firma "B&B Advanced Educational Tehnology S.R.L (creata in anul 2018) continua si dezvolta activitatea firmei INFORM -Centru de management si informatica S.R.L" (creata in anul 1991).  Este orientata spre aplicarea de tehnologii educationale avansate, in special invatamant interactiv clasic si la distanta (online).

 


 

Radu Barbulescu


 

      B&B Advanced Educational Technology

 "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

Home


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

 Varianta mobile

  Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina