Pentru o lista completa a cursurilor incluse in biblioteca video de calculatoare, informatica si programare faceti un click pe lista cursuri video.

 

Pentru acces online nelimitat la biblioteca video obtineti codul de acces si faceti un click  pe solicitare acces biblioteca.

 

Pentru a descarca toata biblioteca video obtineti codul de acces si faceti un click pe  descarca biblioteca video.

 

Pentru a comanda un DVD cu continut educational extras din biblioteca faceti un click  aici.

 

Am inclus pentru dvs. cu titlu gratuit si doua exemple de cursuri video:

 


 

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs. Acestea au fost create la inceput pentru uzul exclusiv al cursantilor nostri, fiind distribuit ca material didactic.

In anul 2016 am introdus accesul online la  biblioteca video prin retea locala si Internet.

In anul 2017 am editat din nou toate videoclipurile, adaptandu-le pentru vizionare la distanta pe mobil si tableta.

Din anul 2018 biblioteca video se distribuie gratuit atat participantilor la cursurile noastre locale (in sala) cat si celor situati la distanta si care participa la cursuri online (live).

 Biblioteca de cursuri video de calculatoare este disponibila acum si persoanelor care nu urmeaza o forma de pregatire, contracost. Acestea o pot descarca sau comanda pe DVD.

In a doua parte a anului 2018, respectiva biblioteca va fi disponibila si pe  microcalculatoare Raspberry PI, inclusiv pe micro si nano SIM pentru Raspberry sau smartphones.

BIBLIOTECA DE CURSURI DE CALCULATOARE - FORMAT VIDEO, DVD SAU ONLINE

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Biblioteca video de cursuri de calculatoare