Pentru o lista completa a cursurilor incluse in biblioteca video de calculatoare, informatica si programare faceti un click pe lista cursuri video.

 

Pentru acces online nelimitat la biblioteca video obtineti codul de acces si faceti un click  pe solicitare acces biblioteca.

 

Pentru a descarca toata biblioteca video obtineti codul de acces si faceti un click pe  descarca biblioteca video.

 

Pentru a comanda un DVD cu continut educational extras din biblioteca faceti un click  aici.

 

Am inclus pentru dvs. cu titlu gratuit si doua exemple de cursuri video:

 


 

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs. Acestea au fost create la inceput pentru uzul exclusiv al cursantilor nostri, fiind distribuit ca material didactic.

In anul 2016 am introdus accesul online la  biblioteca video prin retea locala si Internet.

In anul 2017 am editat din nou toate videoclipurile, adaptandu-le pentru vizionare la distanta pe mobil si tableta.

Din anul 2018 biblioteca video se distribuie gratuit atat participantilor la cursurile noastre locale (in sala) cat si celor situati la distanta si care participa la cursuri online (live).

 Biblioteca de cursuri video de calculatoare este disponibila acum si persoanelor care nu urmeaza o forma de pregatire, contracost. Acestea o pot descarca sau comanda pe DVD.

In a doua parte a anului 2018, respectiva biblioteca va fi disponibila si pe  microcalculatoare Raspberry PI, inclusiv pe micro si nano SIM pentru Raspberry sau smartphones.

BIBLIOTECA DE CURSURI DE CALCULATOARE - FORMAT VIDEO, DVD SAU ONLINE

       "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

     "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

 

Varianta mobile

Biblioteca de calculatoare si informatica este o colectie de cursuri specifice inregistrate sub forma unor clipuri audio video in format standard, putand fi redate pe orice dispozitiv de tip calculator PC, laptop, tableta, smartphone si, mai nou, microcalculator de tip Raspberry.

Continutul este impartit pe domenii astfel: Structura si functionare PC, Windows, Office, Programare, Internet si Email, Social Media, Web design, Asamblare si depanare PC, Robotica si microcalculatoare.

O parte din continutul ei este publica si o regasiti gratuit pe canalul nostru de Youtube. O alta parte se distribuie gratuit doar cursantilor nostri, inclusiv celor care frecventeaza cursurile la distanta (online). Exista si o varianta completa care adauga documentatie suplimentara, varianta disponibila contracost.

 

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


 Despre noi

 Contact

 Home / Prima pagina

 

Biblioteca video de cursuri de calculatoare