Cursurile organizate la distanta, indiferent de forma specifica au la baza tehnologii de tip streaming.  Prin streaming fișierele video sau audio se deschid și rulează în timp real, în timp ce se încarcă.


Spre deosebire de metoda de descărcare (download) în care se copiază întâi fizic la utilizator, materialul livrat în format streaming începe să se afișeze aproape imediat.

 

Utilizam software propriu si recomandat Microsoft. Cursantii situati la distanta beneficiaza de un acces desebit de usor la transmisie. Tot ce au de facut este sa introduca o adresa standard in Internet Explorer, Edge sau Chrome si sa furnizeze o cheie de acces (data de catre noi).  Deoarece orice transmisie este inregistrata, in cazul in care din diferite motive au existat probleme de vizionare, inregistrarea este pusa la dispozitie gratuit.

 

Pentru probleme punctuale (consultanta, meditatii individuale) utilizam ca solutie alternativa Skype, dialogul video fiind de regula personal dar se poate extinde si la nivelul unui grup.

 

Ne puteti urmari si dialoga inclusiv de pe mobil sau tableta, indiferent unde va aflati.

 

Pentru noi, cursurile destinate unor persoane situate la distanta impun aceleasi conditii de calitate si grad de interes ca cele desfasurate la sediu. Atentia instructorului este maxima, volumul si nivelul cunostintelor la fel.

 

Pentru mai multe informatii si eventual participare efectiva solicitati un cod de acces si faceti un click pe acces cursuri online

 


 

Organizam cursuri de calculatoare, informatica si programare din anul 1991. Pana in urma cu cativa ani,  unica forma de desfasurare a fost cea clasica (sala dedicata de curs, calculatoare individuale, echipament didactic, instructor de specialitate).

 

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs.

 

In 2016 am introdus accesul la distanta la  biblioteca prin retea locala si Internet.

 

Din 15 feb 2018 incepem primele videotransmisii live, permitand organizarea de cursuri si seminarii la distanta.

 

De mentionat ca participantii la seminariile interactive  (eventual o intreaga grupa) pot adresa intrebari directe instructorului, primind raspunsul in aceeasi sesiune. Acest lucru conduce la performante deosebite ale prezentei virtuale.

CURSURI DE CALCULATOARE LA DISTANTA -  TRANSMISIE LIVE

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Varianta mobile

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 
Cursuri de calculatoare la distanta (online)