Cursantii situati la distanta beneficiaza de un acces desebit de usor la cursurile si seminariile online. Tot ce au de facut este sa introduca o adresa standard in Microsoft Edge sau Google Chrome si sa furnizeze un cod specific de acces (dat de catre noi).

 

Cursurile si seminariile interactive sunt deschise, in sensul ca oricand cineva se poate alatura grupei , fara o planificare prealabila (este necesara doar cunoasterea codului de acces care se obtine rapid telefonic sau prin mail).

 

Accesul este garantat de pe orice calculator / laptop cu Windows 10 instalat , de pe o tableta / smartphone  cu Android sau utilizand un dispozitiv de tipul  Mac / iPhone. Instalarea de software suplimentar este optionala (doar daca se doresc facilitati speciale)

 

Ne puteti astfel urmari si participa la discutii  inclusiv de pe mobil sau tableta, indiferent unde va aflati, in tara sau strainatate (diaspora).In plus, puteti partaja documente, fisiere sau programe cu unul sau mai multi participanti.

 

Mai mult, aveti la dispozitie un serviciu complet de mesagerie si chat.

 

Pentru noi, cursurile destinate unor persoane situate la distanta impun aceleasi conditii de calitate si grad de interes ca cele desfasurate la sediu. Atentia instructorului este maxima, volumul si nivelul cunostintelor la fel.

 

Pentru mai multe informatii si eventual participare efectiva solicitati prin mail sau telefonic un cod de acces general !

 


 

Organizam cursuri de calculatoare, informatica si programare din anul 1991. Pana in urma cu cativa ani,  unica forma de desfasurare a fost cea clasica (sala dedicata de curs, calculatoare individuale, echipament didactic, instructor de specialitate).

 

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs.

 

In 2016 am introdus accesul la distanta la  biblioteca prin retea locala si Internet.

 

La 15 feb 2018 am inceput primele videotransmisii live, permitand organizarea de cursuri si seminarii la distanta.

 

De mentionat ca participantii la seminariile interactive  (eventual o intreaga grupa) pot adresa intrebari directe si dialoga cu instructorul sau alti participanti. Acest lucru conduce la performante deosebite ale prezentei virtuale.

CURSURI  DE  CALCULATOARE  SI  MATEMATICA  LA  DISTANTA

     "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

         "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Varianta mobile

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza si, ceea ce este mai important, in mod gratuit, un cod general de acces. Cu el veti avea acces la paginile protejate din site-ul nostru si care constituie  pentru dvs. portile de intrare catre activitatea online. Din paginile respective veti afla care este calendarul evenimentelor, tematica si eventualele costuri. Dupa ce va veti alege conferinta, cursul sau seminarul dorit si veti achita eventualul cost, veti primi un cod specific de acces, valabil numai pentru evenimentul respectiv,  pe care sa-l furnizati la logare (aceasta se face extrem de simplu accesand o adresa de WEB).

Incepand cu anul 2019 organizam pregatire si la matematica (sub forma de consultatii si seminarii, individual sau la nivel de grup) la distanta (online), nivel gimnazial si liceal. Tematica este deschisa (la dispozitia participantilor) si poate include unul sau mai multe subiecte. Se distribuie gratuit suportul de curs (probleme, rezolvari, metodologie.

 
Cursuri de calculatoare la distanta (online)