Seminariile interactive grupeaza mai multi participanti, situati in locatii diferite. Instructorul se afla la sediul firmei, prezinta materialul, starteaza si modereza discutiile. Participantii pot pune intrebari si pot comunica intre ei pe intreaga durata a seminarului.

Astfel de seminarii interactive se organizeaza  la initiativa noastra (pe un subiect de interes) sau la initiativa unor beneficiari situati la distanta fata de noi care doresc sa-si perfectioneze personalul.

Tematica este de regula mai libera fata de cea a cursurilor online, se poate modifica chiar dinamic la cererea participantilor.

Pregatire la distanta personal specializat

 

 

 

 

 

 

Pentru acces la seminariile interactive programate in perioada urmatoare, click pe acces seminarii interactive.

In afara celor programate de noi, organizam seminarii interactive si pe baza propunerilor venite din partea diferitelor persoane interesate, inclusiv din partea unor institutii sau firme.

Sunt vizate in special persoanele juridice care au mai multe puncte de lucru distantate geografic si doresc sa efectueze o pregature unitara a personalului.

 


 

Organizam cursuri de calculatoare, informatica si programare din anul 1991. Pana in urma cu cativa ani unica forma de desfasurare a fost cea clasica (sala dedicata de curs, calculatoare individuale, echipament didactic, instructor de specialitate).

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs. Acestea au fost create pentru uzul exclusiv al cursantilor nostri.

In 2016 am introdus accesul la distanta la  biblioteca prin retea locala si Internet.

In anul 2017 am editat din nou toate videoclipurile, adaptandu-le pentru vizionare la distanta pe mobil si tableta.

Din 15 feb 2018 incepem primele videotransmisii live, permitand organizarea de cursuri si seminarii la distanta.

De mentionat ca toti cei care urmaresc cursul (eventual o intreaga grupa) pot adresa intrebari directe instructorului, primind raspunsul in aceeasi sesiune.

CURSURI DE CALCULATOARE LA DISTANTA - SEMINARII INTERACTIVE

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Varianta mobile

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 
Seminarii interactive de calculatoare si informatica