Seminariile interactive grupeaza mai multi participanti, situati in locatii diferite. Instructorul se afla la sediul firmei, prezinta materialul, starteaza si modereza discutiile. Participantii pot pune intrebari si pot comunica intre ei pe intreaga durata a seminarului.

Astfel de seminarii interactive se organizeaza  la initiativa noastra (pe un subiect de interes din domeniile calculatoare, informatica sau matematica) dar si la initiativa unor beneficiari situati la distanta fata de noi.

Tematica este de regula mai libera fata de cea a cursurilor online, se poate modifica chiar dinamic la cererea participantilor.

Pregatire la distanta personal specializat

 

 

 

 

 

 

Pentru acces la pagina dedicata seminariilor interactive programate in perioada urmatoare, obtineti un cod general de  acces si faceti un click  pe acces seminarii interactive.

In afara seminariilor online programate de noi, organizam oricand seminarii interactive pe baza propunerilor venite din partea diferitelor persoane interesate, inclusiv din partea unor institutii sau firme situate la distanta.

Sunt vizate in special persoanele juridice care au mai multe puncte de lucru distantate geografic si doresc sa efectueze o pregature unitara a personalului.

 


 

Organizam cursuri de calculatoare, informatica si programare din anul 1991. Pana in urma cu cativa ani unica forma de desfasurare a fost cea clasica (sala dedicata de curs, calculatoare individuale, echipament didactic, instructor de specialitate).

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs. Acestea au fost create pentru uzul exclusiv al cursantilor nostri.

In 2016 am introdus accesul la distanta la  biblioteca prin retea locala si Internet.

In anul 2017 am editat din nou toate videoclipurile, adaptandu-le pentru vizionare la distanta pe mobil si tableta.

Din 15 feb 2018 am inceput primele videotransmisii live, permitand organizarea de cursuri si seminarii la distanta.

De mentionat ca toti cei care urmaresc cursul (eventual o intreaga grupa) pot adresa intrebari directe instructorului, primind raspunsul imediat.

SEMINARII INTERACTIVE DE CALCULATOARE, INFORMATICA SI MATEMATICA

        "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

        "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Varianta mobile

 

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza si, ceea ce este mai important, in mod gratuit, un cod general de acces. Cu el veti avea acces la paginile protejate din site-ul nostru si care constituie  pentru dvs. portile de intrare catre activitatea online. Din paginile respective veti afla care este calendarul evenimentelor, tematica si eventualele costuri. Dupa ce va veti alege conferinta, cursul sau seminarul dorit si veti achita eventualul cost, veti primi un cod specific de acces, valabil numai pentru evenimentul respectiv,  pe care sa-l furnizati la logare (aceasta se face extrem de simplu accesand o adresa de WEB).

 
Seminarii interactive de calculatoare si informatica