Clientii care au primit din partea firmei noastre un cod de acces pot naviga mai departe cu un click pe acces cursuri  online. Veti avea astfel la dispozitie informatii punctuale despre cursurile online la distanta, va veti putea inscrie si frecventa un astfel de curs.

Cei care doresc un astfel de cod de acces, inclusiv ca eventuali organizatori al unor evenimente, asa cum am mai mentionat, ne pot contacta pe contul de mail sau numerele de telefon afisate.

 
Cursuri la distanta de calculatoare si informatica
Participarea la cursuri implica si posibilitatea adresarii de intrebari instructorului, acesta raspunzand imediat sau intr-un alt moment.

Deosbirea intre acest sistem de cursuri online la distanta si seminariile sau conferintele interactive este data de pozitia participantului:

- in primul caz asista de la distanta  la desfasurarea unui curs cu un numar de alti participanti aflati grupat in sala de curs de la sediul central (poate insa adresa intrebari si face comentarii)

- in al doilea caz, toti participantii sunt situati la distanta;  instructorul mediaza, asigura suportul tehnic si intervine doar cand este necesar.

 

 


 

Organizam cursuri de calculatoare, informatica si programare din anul 1991. Pana in urma cu cativa ani unica forma de desfasurare a fost cea clasica (sala dedicata de curs, calculatoare individuale, echipament didactic, instructor de specialitate).

Din anul 2015 a devenit operationala biblioteca video, o bogata colectie de videoclipuri realizate de noi, cu instructorii nostri  si  care  acopera  majoritatea modulelor de curs. Acestea au fost create pentru uzul exclusiv al cursantilor nostri.

In 2016 am introdus accesul la distanta la  biblioteca prin retea locala si Internet.

In anul 2017 am editat din nou toate videoclipurile, adaptandu-le pentru vizionare la distanta pe mobil si tableta.

Din 15 feb 2018 incepem primele videotransmisii live, permitand organizarea de cursuri si seminarii la distanta.

Toti participantii la cursurile online primesc si acces gratuit la biblioteca video. Mai mult, ei o pot descarca gratuit pentru utilizare ulterioara.

 

CURSURI DE CALCULATOARE ONLINE, TRANSMISIE LIVE

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri online de calculatoare si informatica