Clientii care au primit din partea firmei noastre un cod general de acces pot naviga mai departe cu un click pe acces cursuri  online

. Veti avea astfel la dispozitie informatii punctuale despre cursurile online la distanta, inclusiv procedura de logare.

Cei care doresc un astfel de cod de acces, inclusiv ca eventuali organizatori al unor evenimente, asa cum am mai mentionat, ne pot contacta pe contul de mail sau numerele de telefon afisate.

 
Cursuri la distanta de calculatoare si informatica

Deosbirea intre acest sistem de cursuri online (transmisie live) si seminariile sau conferintele interactive este data de pozitia participantului:

 

- in primul caz asista de la distanta  la desfasurarea unui curs impreuna cu alti participanti, poate interveni doar prin mesaje si nu poate influenta major tematica sau desfasurarea cursului;

 

- in al doilea caz, toti participantii au o pozitie activa, pot interveni audio-video pe parcurs, pot decide chiar unele modificari ale tematicii; pot discuta intre ei,  instructorul mediaza, asigura suportul tehnic si intervine doar cand este necesar.

 

 


 

Cursurile de calculatoare si informatica cu acces online (transmisie live) sunt organizate pe baza unei tematici ce tine cont de cerintele participantilor si mediului specific.

Tematica pentru urmatoarele saptamani poate fi solicitata prin telefon sau email (se actualizeaza frecvent).

Anunturile operative sau cu semnificatie majora sunt postate si in aceasta pagina.

La data si ora fixata incepe cursul online pe subiectul anuntat. Cei care s-au inscris primesc automat un cod specific de acces ce le este comunicat din timp. Se pot face inscrieri si dupa inceperea cursului.

 Participantii pot adresa intrebari in scris, intrebarile capatand un raspuns imediat. Deasemenea, ei pot face comentarii si sugestii.

Unele cursuri online sunt gratuite, pentru altele trebuie platita o taxa de participare.

In cazul in care subiectul a fost apreciat ca prezentand interes, participantii pot opta ulterior si pentru alte forme de pregatire.

CURSURI  DE  CALCULATOARE  SI  INFORMATICA IN TRANSMISIE  LIVE

       "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

 

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza si, ceea ce este mai important, in mod gratuit, un cod general de acces. Cu el veti avea acces la paginile protejate din site-ul nostru si care constituie  pentru dvs. portile de intrare catre activitatea online. Din paginile respective veti afla care este calendarul evenimentelor, tematica si eventualele costuri. Dupa ce va veti alege conferinta, cursul sau seminarul dorit si veti achita eventualul cost, veti primi un cod specific de acces, valabil numai pentru evenimentul respectiv,  pe care sa-l furnizati la logare (aceasta se face extrem de simplu accesand o adresa de WEB).

 

       "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri online de calculatoare si informatica