Clientii care au primit din partea firmei noastre un cod de acces pot naviga mai departe facand un click pe acces conferinte online

Cei care doresc un astfel de cod, inclusiv ca eventuali organizatori al unor astfel de evenimente, asa cum am mai mentionat, ne pot contacta pe contul de mail sau numerele de telefon afisate.

Resursele hard si soft implicate la nivelul clientilor constau in:


- calculator min Intel / AMD dual core
- 4 (preferabil 8) GB memorie
- Windows 7, 8, 10
- Internet min 10 / 2 Mbps. Pentru rezolutie HD se recomanda 20 - 50 / 6 - 10 Mbps (primul parametru reprezinta viteza de download, al doilea de upload)

 

Pentru conferinte se utilizeaza in general software specializat, permitand transmisia simultana in mai multe puncte (uzual 4-8 puncte de vizionare). Transmisia este securizata si la cerere poate fi inregistrata si livrata pe suport tehnic.
 

Conferinte si grupuri de lucru online

 

 


 

In anul 2018 am inceput primele videotransmisii live, permitand organizarea de cursuri si seminarii la distanta.

In plus, oferim clientilor interesati posibilitatea organizarii unor astfel de videoconferinte si grupuri de lucru cu activitate la distanta.

In acest scop, se poate alege intre utilizarea punctuala a retelei noastre (pentru evenimente singulare) sau crearea, cu sprijinul nostru, a unei retele proprii.

In ambele cazuri, este posibila utilizarea oricarui dispozitiv (desktop, tableta, smatphone) cuplat la Internet.

Firma noastra organizeaza periodic conferinte video, tematica fiind diversa. Pe pagina special dedicata primiti mult mai multe informatii si va puteti inscrie ca participant. Accesul la pagina este restrictionat de un cod pecial pe care il puteti primi contactandu-ne pe contul de mail sau numerele de telefon afisate. Dupa primirea codului faceti click pe acces conferinte online

CURSURI DE CALCULATOARE LA DISTANTA -  CONFERINTE SI GRUPURI DE LUCRU

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Conferinte online pe Skype