Un lucru foarte important si care va poate determina sa alegeti aceasta forma de pregatire, este libertatea totala in ceea ce priveste dispozitivul de acces si locul de receptie.

 

Puteti intra in legatura cu noi utilizand un calculator / laptop dar si o tableta / smartphone cu acces la servicii standard de internet (cablu, Wi-Fi, mobile). Ca sisteme de operare puteti utiliza Windows, Android sau iOS.

 

Puteti planifica astfel consultatia (meditatia) in orice loc si in orice moment ale activitatii dvs. zilnice.

 

Mai mult, putem schimba liber text, imagini, programe, fisiere diverse.

Pentru acces la pagina dedicata consultatiilor individuale la distanta in domeniile informatica si matematica, obtineti un cod general de  acces si faceti un click pe acces consultatii individuale.

Cei care doresc insa consultatii (meditatii) clasice pe orice subiect desprins din obiectul de activitate al firmei noastre, ne pot contacta direct  prin email sau telefon.

Meditatii si consultatii individuale

 


 

 

Consultatiile individuale (meditatiile) la distanta in domeniile calculatoare, informatica si matematica sunt oferite celor care, din diferite motive, nu se pot deplasa pentru o discutie directa :

 

 -  persoane situate in alte localitati din tara

 - persoane stabilite in strainatate

 - persoane care se deplaseaza greu

 - elevi, studenti

 

 Comunicarea se stabileste prin software specializat si este strict bilaterala. Acest lucru asigura tratarea cu maxima eficienta a problemelor discutate, confidentialitate si securitate.

 

 Solutia software aleasa permite un dialog real intre noi si beneficiarul situat la distanta. Astfel, fiecare parte poate sa vizualize ambele desktop-uri (daca i s-a validat accesul), transmisie este audio si video HD, se oferă servicii de mesagerie instantanee si chat. Utilizatorii pot transmite atāt mesaje text cāt și mesaje video și pot schimba documente digitale, cum ar fi imagini, text și inregistrari video.

 

Prin aceste facilitati, consultatia (meditatia) la distanta, in domeniile calculatoare sau matematica, permite substantiale economii de timp si de efort.

CONSULTATII INDIVIDUALE LA DISTANTA IN DOMENIILE INFORMATICA SI MATEMATICA

        "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

     "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

 

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza si, ceea ce este mai important, in mod gratuit, un cod general de acces. Cu el veti avea acces la paginile protejate din site-ul nostru si care constituie  pentru dvs. portile de intrare catre activitatea online. Din paginile respective veti afla care este calendarul evenimentelor, tematica si eventualele costuri. Dupa ce va veti alege conferinta, cursul sau seminarul dorit si veti achita eventualul cost, veti primi un cod specific de acces, valabil numai pentru evenimentul respectiv,  pe care sa-l furnizati la logare (aceasta se face extrem de simplu accesand o adresa de WEB).

 

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Consultatii individuale online