Alegand solutia Skype / Microsoft, am decis sa recurgem la servicii profesionale. Astfel, comunicatiile, in general cele pe mobil, sunt mai bine securizate, datele dvs. fiind in siguranta. Putem astfel sa partajam date si informatii utile in decursul consultatiei, fara riscul de a le pierde sau altera. In plus, confidentialitatea este garantata.

 

Consultatiile implica atat dialogul direct cat si lucrul pe marginea unor texte, diagrame, prezentari etc.

 

Operatiunile tehnice sunt transmise live, se poate face schimb de fisiere sau programe indiferent de distanta.

 

Consultatiile personale la distanta sunt utile si celor interesati de o "a doua opinie" in cazul achizitiilor de echipamente sau software.

Clientii care au primit din partea firmei noastre un cod de acces  pot intra in legatura cu noi facand un click pe acces consultatii individuale.

Cei care doresc acces la facilitatea de consultatii individuale, pe orice aspect ce tine de obiectul de activitate al firmei noastre, ne pot contacta pe contul de mail sau numerele de telefon afisate.

 


 

 

Consultatiile individuale la distanta sunt oferite celor care, din diferite motive, nu se pot deplasa pentru o discutie directa. Aici putem include (fara a epuiza lista):

 -  persoane situate in alte localitati din tara

 - persoane stabilite in strainatate

 - persoane care se deplaseaza greu

 - elevi, studenti

 Comunicarea se stabileste prin Skype si este strict bilaterala. Acest lucru asigura tratarea cu maxima eficienta a problemelor discutate, confidentialitate si securitate maxime.

Skype este un produs software  specializat in chat video și apeluri vocale īntre computere, tablete, dispozitive mobile, consola Xbox One și smartwatches prin Internet și prin retele de telefonie. Skype oferă īn plus servicii de mesagerie instantanee. Utilizatorii pot transmite atāt mesaje text cāt și mesaje video și pot schimba documente digitale, cum ar fi imagini, text și video. Skype permite si apeluri de tip videoconferinta. Din 2012  produsul apartine corporatiei Microsoft, existand peste 35 de milioane de utilizatori.

 CURSURI  DE  CALCULATOARE  SI  INFORMATICA -  CONSULTATII INDIVIDUALE

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Consultatii individuale online