Pe baza experientei noastre, avand la baza biblioteca video de cursuri de calculatoare, am creat si dvs. puteti alege dintr-un set de trei  DVD - uri:

a) DVD nr. 1: "Operare PC / Utilizarea sistemului de operare Windows 10" - nivel incepatori;  "Utilizarea Office 2016 / 2019  (Word, Excel, Powerpoint) - nivel incepatori - mediu

c) DVD nr. 2: "Structura si functionare PC"; "Asamblare si depanare calculatoare"; "Instalare si optimizare Windows" - nivel mediu / avansat

e) DVD nr. 3: "Robotica si electronica" - nivel incepatori - mediu; "Programare in limbajul C++" - nivel incepatori

Fiecare DVD contine un set de filme didactice, create de instructorii nostri impreuna cu documentatia scrisa aferenta. In plus, un bonus constand din explicatii si sfaturi suplimentare, adresate chiar de creatorii cursurilor, inclusiv modul de utilizare si valorificare a materialului scris si filmat.

Materialul este inregistrat HD, se poate viziona pe orice calculator, laptop sau videoplayer.

Comanda o puteti face la telefon sau prin mail.

Livrarea se face prin posta, cu plata dupa primire si testare.

Alte informatii puteti obtine facand click aici.

Puteti descarca si direct (online) intregul continut al bibliotecii (toate cele trei DVD-uri) facand un click pe descarca biblioteca de cursuri de calculatoare.

 O varianta poate fi si accesarea directa a bibliotecii noastre de filme didactice facand un simplu click pe acces biblioteca video calculatoare.


 

CURSURI VIDEO DE CALCULATOARE PE DVD

 

       - 2019 -

 

UN SET DE 3 DVD-uri

CURSURI DE CALCULATOARE - COMANDA ACUM UN DVD ! 

       "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

    "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Biblioteca de calculatoare si informatica este o colectie de cursuri specifice inregistrate sub forma unor clipuri audio video in format standard, putand fi redate pe orice dispozitiv de tip calculator PC, laptop, tableta, smartphone si, mai nou, microcalculator de tip Raspberry.

Continutul este impartit pe domenii astfel: Structura si functionare PC, Windows, Office, Programare, Internet si Email, Social Media, Web design, Asamblare si depanare PC, Robotica si microcalculatoare.

O parte din continutul ei este publica si o regasiti gratuit pe canalul nostru de Youtube. O alta parte se distribuie gratuit doar cursantilor nostri, inclusiv celor care frecventeaza cursurile la distanta (online). Exista si o varianta completa care adauga documentatie suplimentara, varianta disponibila contracost.

 

  Varianta mobile

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina