Pregatirea se desfasoara sub forma unor cursuri separate, in centrele noastre din Bucuresti si Jud. Prahova, fiecare cu o anumita tematica, ce pot fi urmate in orice secventa. Cele mai solicitate module de pregatire au si program intensiv de weekend. In mod uzual, instruirea pentru un incepator, care nu a mai lucrat cu calculatorul (sau a lucrat foarte putin), starteaza cu o secventa de 1-3 module:


        1. Operare PC / Utilizare Windows
        2. Initiere Word (tehnoredactare)
        3. Initiere Excel (foi de calcul)


Fiecare dintre aceste module dureaza 5 zile, de luni pana vineri, la alegere intre orele 9-12 sau 17-20. Exista si varianta intensiva de weekend, in functie de planificare.

Toate trei urmeaza in secventa, unul dupa celalalt, astfel ca este foarte usor pentru o persoana care are 3 saptamani dedicate sa le termine pe toate. Mai mult, in prima saptamana poate urma cursul dimineata si in saptamana urmatoare d.a sau invers. Idem pentru a treia saptamana. Sau poate alterna cursurile de weekend cu cele normale. In continuare, un incepator poate urma:


         4. Internet si  Email
         5. Initiere in Powerpoint (prezentari)
         6. Initiere in Access (baze de date)

Daca se doreste, o continuare fireasca pe traseul Operare PC (Windows) / Office poate fi urmarea cursurilor pentru avansati:

         7. Word (avansati)
         8. Excel (avansati)
         9. Instalarea sistemului de operarare

             Windows

            


 

 


 

Cursurile de Operare PC / Utilizare Windows 10 si Office 2016 / 2019 / 365 sunt printre cele mai solicitate module de curs.

 

Explicatia o constituie in principal faptul ca incepand cu terminarea liceului (proba de Competente digitale) si sfarsind cu orice angajare (activitate) la nivelul unei firme sau institutii, sunt cerute in cel mai inalt grad asemenea cunostinte de specialitate.

 

Cursantii au la dispozitie calculatoare individuale performante. Acest lucru asigura o functionare sigura si actualizarea permanenta a software-ului disponibil (cele mai recente versiuni de Windows si Office).

 

 Exista posibiltatea unor consultatii individuale (meditatii), local sa la distanta.

 

Cursuri Microsoft Office

 

 

 

 

Se lucreaza foarte mult practic (peste 70% din timp) si se tine cont de ritmul individual al fiecarui cursant.

CURSURI DE OPERARE PC / UTILIZARE WINDOWS 10 SI OFFICE 2016 / 2019 / 365

       "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

   "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Varianta mobile

 Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend. La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 
Cursuri de operare PC / Utilizare Windows