Cursuri de calculatoare online

CODURI DE ACCES

In momentul in care veti dori sa accesati paginile de LOGIN la cursuri sau paginile de LOGIN la bibliotecile video (pentru consultare sau descarcare) vi se va solicita un cod de acces (Parola). Acesta il obtineti dupa procedura descrisa mai jos.

Cursuri de calculatoare si matematica pe DVD

COSTURI  -  COMENZI DVD

Costul unui DVD cu continut din biblioteca video de calculatoare (5 titluri de DVD) este de 40 lei ; cel al unui DVD cu continut din biblioteca video de matematica (2 titluri de DVD) este de 50 lei.  Fiecare biblioteca transpusa in intregime pe DVD poate fi insa comandata  contra sumei totale de 90 lei. Se adauga  eventuale taxe postale.

 

 


 

 ACCES ONLINE

Accsul online la produsele noastre destinate utilizarii la distanta este permis oricarei persoane fizice sau juridice care respecta Termenii de utilizare.

Unele servicii sunt gratuite pentru toti (afisarea continutului bibliotecilor, vizionarea unor videoclipuri demonstrative), altele sunt gratuite doar pentru cursantii nostri de la cursurile organizate online / onsite (documentatia video aferenta, suporturi scrise de curs), altele sunt contracost pentru toti cei care nu participa la cursurile online / onsite (bibliotecile video accesate punctual sau descarcate in intregime, DVD-uri educationale).

 

COSTURI  -  CURSURI ONLINE

Pentru cursurile online practicam aceleasi preturi ca pentru cele obisnuite, in sensul ca o ora de prezenta virtuala costa identic ca o ora de prezenta fizica (16 - 20 lei / ora)

Seminariile interactive online implica un cost de 25-30 lei ora.

Consultatiile individuale online implica un cost de 40-50 lei / ora.

 

COSTURI  -  BIBLIOTECI VIDEO

Accesul nelimitat online la biblioteca video de calculatoare sau de matematica costa 50 lei pentru primele 1-2 luni (perioada incepe din momentul inscrierii si expira la sfarsitul lunii urmatoare) si 20 lei / luna pentru derulare ulterioara.

 

Descarcarea (copierea automata) a  intregului continut al fiecarei biblioteci implica o plata unica de 90 lei.

 ACCES ONLINE - COSTURI - CODURI DE ACCES - COMENZI DVD

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

 

OBTINERE CODURI DE ACCES

Trimiteti un mail pe adresa office@scolarizare.ro sau sunati la 0723.561.112 solicitand fie participarea la un curs online (seminar, consultatie) fie acesul la o biblioteca video (descarcarea). Daca calendarul cursului si programa va convin veti primi un cod de acces cu ajutorul caruia va veti loga pe o pagina din acest site pentru participarea la transmisie sau pe o pagina de acces la biblioteca. Daca sunt organizate mai multe transmisii simultane (mai multe cursuri online simultane) la momentul respectiv veti primi si o parola ceruta la conectarea pe canalul dedicat din pagina. Forma de plata este cash / ordin de plata.

 

COMANDA DVD

Trimiteti un mail pe adresa office@scolarizare.ro sau sunati la 0723.561.112 specificand DVD-ul dorit cu continut video din biblioteca de calculatoare sau matematica. Forma de plata este cash / ordin de plata pentru Bucuresti cu ridicare imediata sau prin mandat postal / ordin de plata in trei zile dupa primirea livrarii pentru provincie. Veti primi toate detaliile in avans prin mail sau telefon.

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina