Cursuri de calculatoare online

CODURI DE ACCES

In momentul in care veti dori sa accesati paginile de LOGIN la cursuri sau paginile de LOGIN la bibliotecile video (pentru consultare sau descarcare) vi se va solicita un cod de acces (Parola). Acesta il obtineti dupa procedura descrisa mai jos.

Cursuri de calculatoare si matematica pe DVD

COSTURI  -  COMENZI DVD

Costul unui DVD cu continut din biblioteca video de calculatoare (3 titluri de DVD) este de 30 lei ; cel al unui DVD cu continut din biblioteca video de matematica (2 titluri de DVD) este de 40 lei.  Fiecare biblioteca transpusa in intregime pe un  DVD poate fi insa comandata  contra sumei totale de 60 lei.

 

 


 

 ACCES ONLINE

Accsul online la produsele noastre destinate utilizarii la distanta este permis oricarei persoane fizice sau juridice care respecta Termenii de utilizare.

Unele servicii sunt gratuite pentru toti (afisarea continutului bibliotecilor, vizionarea unor videoclipuri demonstrative), altele sunt gratuite doar pentru cursantii nostri de la cursurile organizate online / onsite (documentatia video aferenta, suporturi scrise de curs), altele sunt contracost pentru toti cei care nu participa la cursurile online / onsite (bibliotecile video accesate punctual sau descarcate in intregime, DVD-uri educationale).

 

COSTURI  -  CURSURI ONLINE

Pentru cursurile online practicam aceleasi preturi ca pentru cele obisnuite, in sensul ca o ora de prezenta virtuala costa identic ca o ora de prezenta fizica (18 - 20 lei / ora)

Seminariile interactive la distanta (online)  implica un cost de 25-30 lei ora.

Consultatiile individuale la distanta (online)  implica un cost de 40 lei / ora.

 

COSTURI  -  BIBLIOTECI VIDEO

Accesul nelimitat online la biblioteca video de calculatoare sau de matematica costa 50 lei / luna  pentru primele 1-2 luni (perioada incepe din momentul inscrierii si expira la sfarsitul lunii urmatoare) si 20 lei / luna pentru derulare ulterioara.

Descarcarea (copierea automata) a  intregului continut al fiecarei biblioteci implica o plata de 90 lei la prima descarcare si 20 lei pentru fiecare descarcare ulterioara. Este garantata doar cursantilor nostri.

 ACCES ONLINE - COSTURI - CODURI DE ACCES - COMENZI DVD

       "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

 

OBTINERE CODURI DE ACCES PENTRU PARTICIPARE LA CURSURI, CONSULTARE SI DESCARCARE BIBLIOTECI

Trimiteti un mail pe adresa office@scolarizare.ro sau sunati la 0723.561.112 solicitand acesul la un curs sau o biblioteca video (consultare sau descarcare). Veti primi un cod general de acces cu ajutorul caruia va veti loga pe o pagina din acest site pentru participarea la transmisie sau pe o pagina de acces la biblioteca.  In cazul in care veti participa la o transmisie veti primi si codul specific de acces pentru transmisia respectiva. Forma de plata este Ordin de plata / Paypal / Mandat postal.

COMANDA DVD

Trimiteti un mail pe adresa office@scolarizare.ro sau sunati la 0723.561.112 specificand DVD-ul dorit cu continut video din biblioteca de calculatoare sau matematica. Forma de plata este Ordin de plata / Paypal / Mandat postal in trei zile dupa primirea livrarii. Veti primi toate detaliile in avans prin mail sau telefon.

   "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina