Cursuri de Internet si Email

    

Cursul "Utilizare Internet si Email"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

Sunt necesare cunostinte de utilizare Windows si editare documente la nivel de incepator.

Cursul "Creare pagini WEB,

              optimizare Google"

 

Durata: 5 zile, 3 ore / zi

Pret: 240 lei

 

Sunt necesare cunostinte de utilizare Windows, editare documente la nivel de incepator si Internet.  Recomandate cunostinte generale Google.

Cursuri de WEB design

 


 

Cursul  de "Utilizare Internet si e-mail" dureaza doar doua zile de instruire: prima, navigare pe Internet; a doua, utilizare posta electronica (Email). Ne adresam incepatorilor, totusi sunt necesare minime cunostinte de lucru cu calculatorul (Windows). Cursul este extrem de practic, se lucreaza on-line, conectati la Internet, legatura de mare viteza 100 Mbs. Veti invata inclusiv sa adresati individual pagini de site, sa capturati informatie, tot ceea ce presupune crearea si utilizarea conturilor de email, sa va feriti de atacurile virusilor, troienilor si spyware-ului de pe Internet.

Fiecare cursant va avea propriul cont de mail si va exersa operatiunile fundamentale: crearea unui email, trimiterea, primirea, raspunsul, atasarea de fisiere.

 

Cursul de "Creare pagini WEB, optimizare Google" prezinta crearea unui site de la "0".  Presupune si intierea in algoritmii de ranking utilizati de Google. Se parcurg tehnicile SEO de imbunatire a ranking-ului, se ofera solutii practice. O atentie deosebita este acordata asigurarii protectiei identitatii, sigurantei si confidentialitatii navigarii.

 

Optimizarea se face static si dinamic, atat la nivel de pagina cat si  la nivelul intregului site.

 

 CURSURI DE INTERNET, EMAIL SI WEB DESIGN (OPTIMIZARE GOOGLE)

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  Varianta mobile

       (in lucru)

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri de calculatoare - sala de curs