Curs de Windows avansati

Cursul "Instalare si optimizare Windows 10"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

    
Curs de Word avansati

Cursul "Word / Office 2016 pentru avansati"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

Cursul este o continuare a celui pentru incepatori si are loc la solicitarea firmelor si institutiilor la care se organizeaza pregatirea, pentru angajatii proprii.

Curs de Excel avansati

Cursul "Excel / Office 2016, aplicatii complexe, pentru avansati"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

 


 

Oferim clientilor nostri cursuri de calculatoare si informatica,  pentru incepatori si avansati, de peste 20 de ani. Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. La aceasta se adauga faptul ca programa cursurilor respecta toate cerintele de modernitate si actualitate ale utilizatorilor. Invatam sa lucram cu ultimile versiuni de software: Windows 10 si Office 2016 / 365.

 

Cursurile pentru avansati din gama Windows / Office sunt destinate celor care au mai lucrat sau lucreaza regulat cu calculatorul. Cunostintele respective sunt utile pentru administrarea propriului calculator sau in cazul lucrului cu aplicatii Office ce necesita cunostinte peste medie. Exista si posibilitatea pregatirii online.

 

Necesita abilitati speciale si interes in studiul regulat si aprofundat al cunostintelor de specialitate.

 

Pentru o informare completa puteti descarca cu un simplu click una din brosurile situate mai jos: pentru firme si institutii sau pentru persoane fizice.

CURSURI DE OPERARE PC, UTILIZARE WINDOWS 10 SI OFFICE 2016 / 2019- AVANSATI

        "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

      "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Centrele de pregatire sunt situate in Bucuresti si Jud. Prahova, grupele de sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul unei firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  Varianta mobile

   Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri de calculatoare pentru avansati