Cursul de Asamblare si depanare PC va acoperi in primul rand volumul de cunostinte strict necesare, in legatura cu: placa de baza, procesoare, memorii, magistrale, sursa de alimentare. Pentru fiecare dintre componente exista suport video corespunzator, existand in final sute de specificatii utile. Aveti mai jos un exemplu acoperind magistralele moderne din calculator: USB, PCI-e, sATA etc.

    

Cursul va include insa si multa practica: asamblarea si dezasamblarea unui calculator, montarea unei componente, verificarea functionarii corespunzatoare a acesteia, simularea unei defectiuni in diferite puncte, diagnosticul si remedierea. Toate operatiunile fac obiectul unor filme didactice inserate in biblioteca video. Asa cum am mentionat, cursantii primesc cu titlu gratuit aceasta biblioteca.

 


 

Cursul de Asamblare si depanare PC este adresat atat celor implicati in asemenea activitati cat si entuziastilor care doresc    sa-si asambleze singuri si sa-si intretina propriul calculator.

Cursul este insotit de un suport didactic de exceptie si anume o biblioteca video, continand operatiunile efectuate, explicatii si exemple, inclusiv documentatie suplimentara. Suportul video este oferit gratuit tuturor cursantilor nostri.

Biblioteca video poate fi accesata si de la distanta in cadrul pregatirii online, in special pentru cursantii ce nu se pot deplasa la cursuri.

Pentru acestia (inclusiv firme si institutii) oferim si posibilitatea accesarii de la distanta prin Internet a cursurilor noastre (transmisie directa video si audio), inclusiv posibilitatea de a adresa intrebari instructorului pe parcursul cursului.

Pentru firme si institutii (atat din Bucuresti cat si din tara), organizam videoconferinte cu tematica stabilita de comun acord.

 CURSURI  DE  ASAMBLARE SI DEPANARE PC

     "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

     "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.

 

 

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri de depanare si asamblare PC