Cursurile pentru persoane fizice se desfasoara in centrele noastre de pregatire din Bucuresti si Jud. Prahova / Busteni. Planificarea cursorilor si programa fiecaruia sunt anuntate pe site. Pentru fiecare modul de curs exista suport corespunzator (inclusiv video) ce se distribuie gratuit. Inscrierile se fac telefonic sau prin email.

Nu se plateste in avans. Plata se face in prima zi de curs pentru modulul respectiv. Daca se considera, indiferent de motiv, in prima zi de curs ca respectivul modul nu este ceea ce se doreste, persoana respectiva se poate retrage fara explicatii.

 

Cursurile pentru persoane juridice (firme si institutii) se desfasoara fie in centrele noastre  fie la sediul beneficiarului.

Daca numarul persoanelor respective nu permite formarea unei (unor) grupe separate, respectivii cursanti vor participa la grupele pentru persoane fizice organizate in centrele noastre (program si tematica fixe).

Daca numarul persoanelor respective permite formarea unei (unor) grupe separate, acestea pot fi organizate fie la noi fie la sediul beneficiarului. In acest caz programul si tematica se fixeaza de comun acord, permitand o flexibilitate maxima si adaptare la cerintele reale ale beneficiarului.

 

 

Descarcand cele doua brosuri de prezentare de mai jos puteti afla amanunte suplimentare si multe alte informatii relevante.

Pentru lista completa de cursuri de calculatoare faceti un click pe lista-de-cursuri.

 

 


 

Organizam cursuri de calculatoare, informatica si programare din anul 1991. Forma cea mai stabila de desfasurare s-a dovedit cea clasica (sala dedicata de curs, calculatoare individuale, echipament didactic, instructor de specialitate).

Posibilitatea contactului permanent, direct si imediat intre instructor si cursant, interactiunea creata, avantajele empatizarii, s-au dovedit argumente de forta in mentinerea acestui format de curs.

Ori de cate ori a fost posibil am preferat aceasta forma de organizare, desi in prezent pregatirea online (la distanta), insotita de tehnici avansate de videostraming (transmisii video live) este prezenta si ea in activitatea noastra .

Cursurile se desfasoara intr-o sala de curs moderna dotata cu  calculatoare individuale conectate in retea locala si la Internet. Desemenea exista sistem de proiectie / TV conectat  la reteaua de calculatoare.

Pentru organizarea de cursuri la sediul beneficiarului este necesara existenta unui spatiu de lucru similar, dedicat in exclusivitate activitatii de instruire a cursantilor.

CURSURI DE CALCULATOARE LA SEDIUL PROPRIU SAU LA BENEFICIAR

        "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

    "B&B Advanced Educational Technology S.R.L"; Tel. mobil: 0723.561.112 (Vodafone), 0749.989.436 (Orange);  Email: office@scolarizare.ro

Home

Varianta mobile

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.

 

 Cursuri de calculatoare si informatica

  local (in sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi) Cursuri de calculatoare, informatica si 

 matematica la distanta (online)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri

 

 Cursuri curente, program, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina