Delia Bratu
Delia Bratu are o vechime de peste 10 ani in firma noastra. Absolventa a Facultatii de Calculatoare din cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti, a fost programator, inginer de sistem, cadru didactic universitar. Delia preda cursurile de Programare in C++ si Office 2016 avansat. Cunostintele de multimedia le valorifica editand si finisand filmele noastre didactice.

 


 

 

 

 

 

 

 

Mircea Barbulescu

 

 

 

 


 

 

Cursurile de Utilizare si Operare PC, Windows si Office 2016 sunt specialitatea lui Octavian Bratu. Dupa un stagiu la Electronic Arts (a fost si un gamer performant), Octavian marcheaza pentru noi trecerea de la cursurile clasice la cele organizate la distanta. In plus are in grija toate calculatoarele noastre.

 

 

INFORM a fost creata si este condusa de Mircea Barbulescu, absolvent al Facultatii de Cibernetica Economica, bursier PNUD, specialist in baze de date si comunicatii, cu multiple stagii de pregatire la firme ca Hewlett-Packard, Olivetti, IBM etc. Mircea Barbulescu preda si acum modulele de Asamblare si depanare PC si WEB Design. 

Octavian Bratu

 INFORM-CENTRU DE MANAGEMENT SI INFORMATICA SRL - DESPRE NOI

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  Varianta mobile

       (in lucru)

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina