Curs de Windows avansati

Cursul "Instalare si optimizare Windows 10"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

    
Curs de Word avansati

Cursul "Word / Office 2016 pentru avansati"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

Tematica cursului "Instalare si optimizare Windows:
 
Etapele instalarii, incarcarii si optimizarii sistemului de operare. Kit-ul de instalare. Procedura de instalare si activare Windows .Drivere standard si utilizator. Bibliotecile sistemului. Unelte pentru administrare. Crearea conturilor, modificarea caracteristicilor. Aplicatii utilitare. Proceduri de start inclusiv setari BIOS. Inlantuirea fazelor de incarcare. Probleme caracteristice fazelor de incarcare si rezolvarea lor. Remedierea distrugerii accidentale a unor componente. Partitionarea, formatarea logica si fizica. Adaptarea la performantele calculatorului. Optimizarea vitezei de acces. Instalarea si dezinstalarea aplicatiilor. Rezolvarea blocajelor si erorilor de executie.

Cursul este o continuare a celui pentru incepatori si are loc la solicitarea firmelor si institutiilor la care se organizeaza pregatirea, pentru angajatii proprii.

 


 

Oferim clientilor nostri cursuri de calculatoare si informatica,  pentru incepatori si avansati, de peste 20 de ani. Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. La aceasta se adauga faptul ca programa cursurilor respecta toate cerintele de modernitate si actualitate ale utilizatorilor. Invatam sa lucram cu ultimile versiuni de software: Windows 10 si Office 2016 / 365.

 

Cursurile pentru avansati din gama Windows / Office sunt destinate celor care au mai lucrat sau lucreaza regulat cu calculatorul. Cunostintele respective sunt utile pentru administrarea propriului calculator sau in cazul lucrului cu aplicatii Office ce necesita cunostinte peste medie. Exista si posibilitatea pregatirii online.

 

Necesita abilitati speciale si interes in studiul regulat si aprofundat al cunostintelor de specialitate.

 

Pentru o informare completa puteti descarca cu un simplu click una din brosurile situate mai jos: pentru persoane fizice sau pentru firme si institutii.

CURSURI DE OPERARE PC, UTILIZARE WINDOWS 10 SI OFFICE 2016 - AVANSATI

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

         "INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti;  Tel.mobil: 0723.561.112, 0749.989.436 ; E-mail:  office@scolarizare.ro

Home

 
Tematica cursului "Word / Office 2016 pentru avansati":
 
Crearea si operatii cu tabele. Trasare, ajustare, introducerea datelor. Modificarea, alinierea, insumarea datelor numerice. Stergerea datelor. Inserare de randuri si coloane, borduri si umbre. Lucrul cu imagini. Trasarea formelor si liniilor, umbrelor si efectelor 2D si 3D. Rotirea, alinierea, gruparea formelor. Adaugarea de text explicativ. Inserarea de imagini, clip art-uri, fotografii si clipuri video.  Tehnici speciale. Corectarea automata a greselilor la introducerea textelor. Inserarea de simboluri. Caracteristica AutoText. Lucrul cu sabloane derivate din documente. Salvarile automate. Scrisori de tip formular. Trace-ul automat al documentelor. Protejarea documentelor Word prin parole si tehnici specifice. Editarea de documente pentru reteaua WEB. Inserarea hiperlegaturilor. Previzualizare sub forma de pagina WEB. Crearea unei pagini WEB noi.
 
 
Curs de Excel avansati

Cursul "Excel / Office 2016, aplicatii complexe, pentru avansati"

 

Durata: 2 zile, 4 ore / zi

Pret: 160 lei

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tematica cursului "Excel / Office 2016, aplicatii complexe, pentru avansati":
 
Baze de date: organizare, configurare, cautare, editare, sortare. Autofilter. Formatari conditionate. Gestionarea listelor tip "huge". Totaluri partiale: adaugare si eliminare, grupuri. Utilizare formule- referinte relative, referinte absolute. Functii Excel frecvent utilizate (functii statistice: AVERAGE, COUNT, MAX, MIN, STDEV, functii pentru data si ora: DATE, NOW, TODAY, functii pentru text: CONCATENATE, LOWER, PROPER, REPLACE, SEARCH, TRIM, UPPER, functii financiare: PMT, RATE, SLN, NPER, IPMT, DDB, FV, IRR, NPV, functii logice: AND, IF, OR alte functii: DGET, ISBLANK, ISNUMBER, LOOKUP, etc ). Adaugarea notelor celulelor. Analiza datelor din tabele cu Scenario Manager si "Pivot Tables" . Crearea rapoartelor cu Solver; cautarea rezultarelor cu "Goal Seek". Diagrame: Chart Wizard. Organigrame. Inserarea obiectelor. Personalizarea barelor de instrumente, crearea, stergerea unei bare.Aplicatii tipice.
 
 
 

Cursurile de Windows / Office pentru avansati sunt frecventate de regula dupa cele pentru incepatori. Exista insa si posibilitatea de a veni direct la un curs pentru avansati, daca se detin cunostintele prealabile necesare. Cursurile pot fi frecventate in orice ordine, modulele avand tematica independenta.

 

Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula 5- 8 persoane). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului atat la sediul nostru cat  si la sediul firmei respective, in Bucuresti sau in alta localitate. In cazul organizarii de grupe numai cu personalul firmei,  programul de desfasurare si tematica pregatirii sunt stabilite de catre beneficiar, in functie de necesitatile proprii de pregatire.


Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail.  Exista si grupe de weekend.  La numerele de telefon specificate (0723 561 112 sau 0749 989 436), sau prin email, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului).  Daca in general sunteti o persoana ocupata, lasandu-ne numarul dvs. de telefon, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa.

 

  Varianta mobile

       (in lucru)

  
Cursuri de calculatoare (sala de curs)

  
Operare PC / Utilizare Windows si Office

       -
cursuri pentru incepatori

       -
cursuri pentru avansati

   
Internet, Email si WEB Design

   
Asamblare si depanare calculatoare PC

   
Programare in limbajul C++

   
Robotica si electronica (Raspberry Pi)

 

    Programul cursurilor, costuri


Cursuri de calculatoare (la distanta)

  
Cursuri online (transmisie live)

  
Seminarii interactive

  
Consultatii individuale

  
Conferinte, grupuri de lucru

 

   Coduri de acces, comenzi DVD, costuri Biblioteca video

 

   Cursuri de calculatoare

 

   Cursuri de matematica

 


Despre noi

Contact

Home / Prima pagina

 

Cursuri de calculatoare pentru avansati